| 

MAAN MAINIOIN KOTKASSA

Hovinsaari, Edelfeltinkatu 13

Myymälä avoinna MA-TO 10-17, PE-SU 10-15

p. 0440 671 128 | kotka(at)vadelmatarha.fi

 

  

Tulevat tapahtumat sekä kaikki myymälän touhut & tohinat: Facebookissa! Seuraa myös Instassa!

 

KIRPPISHINNASTO: Itsepalvelu: Paikkavuokra 20e/vko, kahden viikon varauksille kaksi päivää kaupan päälle (ei provisiota). Täyspalvelu: 50% provisio. Sesonkipalvelu: 30% provisio.

TERVETULOA! Sijaitsemme keskellä Kotkaa, Hovinsaarella Siwan takana. Myymälän edessä ja takapihalla on parkkitilaa, kaikki julkiset bussilinjat kulkevat ohi. Hyppää bussista Siwan tai Hovinsaaren koulun pysäkillä. Meillä käy käteisen lisäksi luotto- ja pankkikortit sekä lähimaksu.

PARTURI-KAMPAAMO! Ekologinen parturi-kampaamomme palvelee saman katon alla ja varaukset voit tehdä kätevästi kassalla tai myymälän numerosta. Hinnastoon voit tutustua tästä. Kampaamon palveluista; hiustenleikkauksista ja -värjäyksistä, hiuspohjan hoidoista, ripsistä ja kulmista huolehtii Sonja Rikkola.

OMPELIMO! Ompelimossa korjautat helposti ja edulluisesti vaatteet tai kodin tekstiilit; lyhennykset, vetoketjunvaihdot ja paikkaukset. Voit myös toteuttaa mittatilaustöitä omista kankaista. Ompelupalveluista huolehtii Larisa Rumjantseva.

TARHUREINA myymälässä häärii Noora Korhonen apunaan Larisa Rumjantseva, sekä ketjun perustajat Hanna Penttilä ja Maria Länsimies.