| 
VALITSE SINULLE SOPIVIN TAPA MYYDÄ VAATTEET JA TARVIKKEET

Vuokraa omatoimimyyntipaikka, hinnoittele itse tuotteesi, siisti ja täydennä tarvittaessa.

Hinnoittele itse sesonginmukaiset tuotteesi ja tuo tarhalle. Me hoidamme muun.

Tuo tuotteet tarhalle. Me hoidamme kaiken, alusta loppuun.

Lähetä lasten ja naisten merkkivaatteet myytäväksi meille.

KIRPPISHINNASTO | KOTKA
 


 

ITSEPALVELU

Perinteinen omatoimipaikka, joka sisältää oman vaaterekin, henkarit ja 2 hyllyä sekä ulkoilu-, kenkä-, lelu-, kirja-, tarvike- ja urheiluvälineosastojen vapaan käytön. Voit myydä kaikki turvaistuinta pienemmät tarvikkeet samaan hintaan. Oman henkilökohtaisen asiakaskoodin ansiosta myynti on helppoa ja turvallista eikä turhaa hävikkiä synny. Hintalaput voit tehdä itse tai ostaa kassalta tarra-arkkeja (0,6e/arkki/30kpl), jotka nopeuttavat hinnoittelua huomattavasti. Kahden viikon varaajalle kaksi päivää kaupan päälle!
Lue lisää palvelusta täältä.

20e/vko, kahden viikon varauksiin kaksi ilmaista päivää kaupan päälle

 


 

TÄYSPALVELU

Täyden palvelun kokonaisuus, jossa teemme kaiken puolestasi. Tuot vain ehjät ja puhtaat tuotteet meille ja saat rahat suoraan tilillesi myynnin jälkeen. Myyntiaika 1-3kk. Myymättömät kerätään pois tai voit lahjoittaa ne kauttamme hyväntekeväisyyteen. Keräyksestä veloitamme 10e kertamaksun. Huomioithan, että palveluun on jonoa.
Lue lisää palvelusta täältä.

50% provisio myynnistä

 


 

SESONKIPALVELU

Voit tuoda sesonginmukaiset ulkovaatteet, kengät ja urheiluvälineet, lelut, kirjat ja tekstiilit myyntiin ilman jonotusta. Pyydä oma asiakaskoodi, hinnoittele tuotteesi ja tuo ne meille koska tahansa. Saat rahat suoraan tilillesi myynnin jälkeen. Myyntiaika koko sesonki. Myymättömät voit itse kerätä pois tai lahjoittaa ne kauttamme hyväntekeväisyyteen.
Lue lisää palvelusta täältä.

30% provisio myynnistä

 


 

SIISTIPALVELU

Varaa omatoimipaikan yhteydessä siistipalvelu ja säästyt ylimääräiseltä työltä. Jos olet kiireinen tai asut kauempana, voit jättää paikasta huolehtimisen meille. Siistimme myyntipaikkaasi viikon aikana ja täydennämme sitä tarvittaessa. 

10e/viikko

 


 

KERÄYSPALVELU

Varaa omatoimipaikan yhteydessä keräyspalvelu ja säästyt ylimääräiseltä työltä. Jos olet kiireinen tai asut kauempana, voit jättää tuotteiden loppukeräämisen meille. Tuotteet on haettavissa kaksi viikkoa myyntiajan loppumisen jälkeen tai sopimuksen mukaan.

10e/keräys

 


 

SUURTEN TARVIKKEIDEN JA KALUSTEIDEN MYYNTI

Neljä kertaa vuodessa järjestettäville Kärri & Kaluste -päiville voit tuoda kaikki suuremmat tuotteet myyntiin, ilman paikkavuokraa. Vaunut, istuimet, lasten huonekalut, syöttötuolit, sitterit ja muut tilanviejät löytävät ostajansa Vadelmatarhan tilavasta kahviosta ja käytäviltä. Hakematta jätetyt tuotteet lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen kaksi viikkoa myyntiajan loppumisen jälkeen, ellei toisin erikseen sovita.

30% provisio myynnistä

 


 

URHEILUVÄLINEIDEN MYYNTI

Sesonginmukaiset urheiluvälineet nappiksista judopukuihin ja ratsastuskypäristä luistimiin. Hinnoittele itse, lopusta huolehdimme me. Saat rahat suoraan tilillesi myynnin jälkeen. Myyntiaika koko sesonki (kesä/talvi). Myymättömät tuotteet voit itse kerätä pois tai lahjoittaa ne kauttamme hyväntekeväisyyteen. Urheiluseuroille erikoistarjouksia.

30% provisio myynnistä

 


 

HYVÄNTEKEVÄISYYS

Teemme jatkuvaa yhteistyötä useiden eri organisaatioiden kanssa ja viemme lahjoitettuja tuotteita mm. vastaanottokeskuksiin, neuvoloihin ja Venäjälle. Mikäli sinulla on kohtuullisessa kunnossa olevia vanhoja vaatteita (lasten ja aikuisten), kenkiä, kestovaippoja, lakanoita, leluja tai muuta tavaraa, jotka haluat lahjoittaa, voit tuoda niitä meille koska tahansa. Lahjoitamme ne puolestasi tarvitseville.

 


VARAA OMATOIMIMYYNTIPAIKKA

Täytä kaikki kentät!