| 

MAAN MAINIOIN LAHDESSA

Aleksanterinkatu 31, Lahden keskustassa

Avoinna: MA-TI 11-18, KE-PE 10-16, LA 11-15, SU suljettu

Ota yhteyttä: lahti@vadelmatarha.fi tai p. 044 2373 702

 

    

 

Tulevat tapahtumat, tarjoukset ja ajankohtaisuudet Facebookissa | Seuraa meitä myös Instassa

Lahden Vadelmatarha sijaitsee keskustassa Aleksanterinkadun ja Saimaankadun kulmassa, Vaahterasalia vastapäätä. Kaikki kaupunkiliikenteen bussit tulevat Triolle tai torille. Maksullisia parkkipaikkoja löytyy mm. kaupunginkirjaston takaa (edullinen kolmosvyöhyke) ja Siltapuiston tai Hansan P-taloista. Tavarantoimituspaikka on Saimaankadun puolella sisäpihalla. Soita ja sovi toimitusaika. Myymälästä löytyy viihtyisä leikkipaikka, wc, hoitopöytä,sovitustila ja rauhallinen imetyspaikka. Maksuvälineeksi käteisen lisäksi käyvät tavallisimmat pankki- ja luottokortit..

 KERTTUKERHO JOKA TOINEN TORSTAI

Kerttukerhon syyskausi alkaa 24.8. jolloin kerho järjestetään parillisina viikkoina, torstaisin klo 13-15. Kerttukerhossa tarjolla kahvia ja mehua sekä pientä puuhaa perheen pienimmille. Kerho on lapsen ja vanhemman yhteinen leikkihetki, johon myös isovanhemmat tai muut kaverit ovat lämpimästi tervetulleita. Ei ikärajaa tai ennakkoilmoittautumista.

 SYYSUUTTA TARHALLA: HIUSTENLEIKKAUSPALVELU 

Tiistaisin tai keskiviikkoisin voit leikkauttaa pikkuväen tai vaikka koko perheen kutrit kerralla edullisesti. Varaa aika tarhureilta! Muksut: 10e / 30 min, 15e / yli 30 min. Aikuiset: 19e.