| 

MAAN MAINIOIN LAHDESSA

Aleksanterinkatu 31, Lahden keskustassa

Avoinna koko kesän: TI 12-18, KE-PE 9-15, LA 11-15, MA&SU suljettu

Ota yhteyttä: lahti@vadelmatarha.fi tai p. 044 2373 702

 

    

 

Tulevat tapahtumat, tarjoukset ja ajankohtaisuudet Facebookissa | Seuraa meitä myös Instassa

Lahden Vadelmatarha sijaitsee Keskustassa Aleksanterinkadun ja Saimaankadun kulmassa, Kansantalon Vaahterasalia vastapäätä. Kaikki kaupunkiliikenteen bussit tulevat Trion eteen (300 m) tai torille (500 m). Maksullisia parkkipaikkoja löytyy mm. Kaupunginkirjaston takaa (400m, edullinen kolmosvyöhyke) ja Siltapuiston tai Hansan P-taloista (350 m). Lähin ilmainen P-paikka sijaitsee Saimaankadun ja Seponkadun risteyksessä (800m). Tavarantoimituspaikka sijaitsee Saimaankadun puolella sisäpihalla. Soita ja sovi toimitusaika.

Myymälästä löytyy viihtyisä leikkipaikka, sovitustila, rauhallinen imetyspiste, vaipanvaihtopaikka ja wc. Maksuvälineeksi käteisen lisäksi käyvät tavallisimmat pankki- ja luottokortit.

 

 KERTTUKERHO KOKOONTUU MYYMÄLÄSSÄ KOKO KESÄN KESKIVIIKKKOISIN KLO 10-12! 

Ilmainen ja kaikille avoin kerho lapsiperheille. Ei ennakkoilmoittautumista.Tarhurit tarjoavat kahvit, mehut ja mukavaa touhuilua perheen pienimmille. Tervetuloa!

 

Tarhureina hääräävät siskokset Päivi Lahti ja Terhi Juhala. Lahden tarha avattiin helmikuussa 2016, kun kestävää kehitystä opiskellut Päivi innostui omasta ekologisesta kaupasta. Avara ja monipuolinen myymälä täyttääkin kaikki tarhureiden haaveet ja vaikka neliöitä on vaikka muille jakaa, ideoita niiden täyttämiseksi on sitäkin enemmän!