| 

MAAN MAINIOIN LAHDESSA

Avoinna ma-pe 11-18, la 11-15, su suljettu | Aleksanterinkatu 31

 

Tulevat tapahtumat, tarjoukset ja ajankohtaisuudet Facebookissa!

 

    

Ota yhteyttä: lahti@vadelmatarha.fi tai p. 044 2373 702 | Seuraa meitä myös Instassa!

Lahden Vadelmatarha sijaitsee Keskustassa Aleksanterinkadun ja Saimaankadun kulmassa, Kansantalon Vaahterasalia vastapäätä. Kaikki kaupunkiliikenteen bussit tulevat Trion eteen (300 m) tai torille (500 m). Maksullisia parkkipaikkoja löytyy mm. Kaupunginkirjaston takaa (400m, edullinen kolmosvyöhyke) ja Siltapuiston tai Hansan P-taloista (350 m). Lähin ilmainen P-paikka sijaitsee Saimaankadun ja Seponkadun risteyksessä (800m). Tavarantoimituspaikka sijaitsee Saimaankadun puolella sisäpihalla. Soita ja sovi toimitusaika.

Myymälästä löytyy viihtyisä leikkipaikka, sovitustila, rauhallinen imetyspiste, vaipanvaihtopaikka ja wc. Maksuvälineeksi käteisen lisäksi käyvät tavallisimmat pankki- ja luottokortit.

 

Lapsen ja vanhemman yhteinen KERTTUKERHO joka toinen torstai (2.2.Alkaen)

Kuun ensimmäinen vko 9.30-11.30 ja kuun kolmas vko 14.00-16.00. Ei ennakkoilmoittautumista. Kaikille avoin ja ilmainen. Tervetuloa leikkimään ja kahville!

 

Tarhureina hääräävät siskokset Päivi Lahti ja Terhi Juhala. Lahden tarha avattiin helmikuussa 2016, kun kestävää kehitystä opiskellut Päivi innostui omasta ekologisesta kaupasta. Avara ja monipuolinen myymälä täyttääkin kaikki tarhureiden haaveet ja vaikka neliöitä on vaikka muille jakaa, ideoita niiden täyttämiseksi on sitäkin enemmän!