| 

ITSEPALVELU

 

Perinteinen omatoimipaikka, joka sisältää oman vaaterekin, henkarit ja 2 hyllyä, sekä ulkoilu-, kenkä-, lelu-, kirja-, tarvike- ja urheiluvälineosastojen vapaan käytön. Voit myydä kaikki turvaistuinta pienemmät tarvikkeet samaan hintaan, isommille tarvikkeille Lahdesta löytyy oma osasto, lue lisä Kärri & Kalustepalvelusta täältä. Oman henkilökohtaisen asiakaskoodin ansiosta myynti on helppoa ja turvallista eikä turhaa hävikkiä synny. Hintalaput voit tehdä itse tai ostaa kassalta tarra-arkkeja (0,60e / 30kpl arkki), jotka nopeuttavat hinnoittelua huomattavasti.

Itsepalvelun yhteydessä lisämaksusta saatavilla myös Siistipalvelu ja Keräyspalvelu.

Lue lisää palvelusta täältä.
 

29e/viikko, seuraavat 20e/viikko, ei provisiota

 


 

TÄYSPALVELU

Täyden palvelun kokonaisuus, jossa teemme kaiken puolestasi. Tuot vain ehjät ja puhtaat tuotteet meille ja saat rahat suoraan tilillesi joko kuukausittain (yli 50e) tai myyntiajan jälkeen. Myyntiaika on 1-3 kk. Myymättömät tavarat joko kerätään sovitusti sinulle takaisin, tai voit lahjoittaa ne kauttamme hyväntekeväisyyteen. Keräyksestä veloitamme 10e kertamaksun. Huomioithan, että täyspalveluun saattaa olla ajoittain jonoa!

Lue lisää palvelusta täältä.

50% provisio myynnistä

 


 

SESONKIPALVELU

Voit tuoda sesonginmukaiset ulkovaatteet, kengät ja urheiluvälineet, lelut, kirjat ja tekstiilit myyntiin ilman jonotusta. Pyydä oma asiakaskoodi, hinnoittele tuotteesi ja tuo ne meille koska tahansa. Saat rahat suoraan tilillesi myynnin jälkeen. Myyntiaikaa on koko sesonki. Myymättömät voit itse kerätä pois tai lahjoittaa ne kauttamme hyväntekeväisyyteen.

Lue lisää palvelusta täältä.

30% provisio myynnistä

 


 

SIISTIPALVELU

Varaa omatoimipaikan yhteydessä Siistipalvelu ja säästyt ylimääräiseltä työltä! Jos olet kiireinen tai asut kauempana, voit jättää paikastasi huolehtimisen meille. Siistimme myyntipaikkaasi viikon aikana ja täydennämme sitä tarvittaessa.

10e/viikko

 


 

KERÄYSPALVELU

Varaa omatoimipaikan tai Täyspalvelun yhteydessä keräyspalvelu ja säästyt ylimääräiseltä työltä! Jos olet kiireinen tai asut kauempana, voit jättää tuotteiden loppukeräämisen meille. Tuotteet ovat haettavissa tarhalta kaksi viikkoa myyntiajan loppumisen jälkeen tai sopimuksen mukaan.

10e/keräys

 


 

KÄRRI & KALUSTEPALVELU

Lahden myymälässä on oma osastonsa myös siisteille ja hyväkuntoisille, itse hinnoittelemillesi isommille tuotteille. Vaunut, kaukalot, lasten huonekalut, syöttötuolit, sitterit ja muut tilanviejät löytävät ostajansa Vadelmatarhan K & K osastolta. Myyntiaikaa isoilla tuotteilla on noin 2-3 kuukautta, eli Kärri- ja Kalustetapahtumasta toiseen. Isojen tavaroiden toimitus sovitaan aina erikseen, koska tilaa on rajallisesti. Kysy lisää tarhureilta!

30% provisio myynnistä

 


 

URHEILUVÄLINEIDEN MYYNTI

Sesonginmukaiset urheiluvälineet nappiksista judopukuihin ja ratsastuskypäristä luistimiin. Hinnoittele itse, lopusta huolehdimme me! Saat rahat suoraan tilillesi myynnin jälkeen. Myyntiaika koko sesonki (kevät/kesä/syksy/talvi). Myymättömät tuotteet voit itse kerätä pois tai lahjoittaa ne kauttamme hyväntekeväisyyteen. Urheiluseuroille erikoistarjouksia.

30% provisio myynnistä


 

HYVÄNTEKEVÄISYYS

Teemme jatkuvaa yhteistyötä useiden eri organisaatioiden kanssa ja viemme lahjoitettuja tuotteita mm. SPR:lle, vastaanottokeskuksiin, neuvoloihin ja Venäjälle. Mikäli sinulla on kohtuullisessa kunnossa olevia vanhoja vaatteita (lasten ja aikuisten), kenkiä, kestovaippoja, lakanoita, leluja tai muuta tavaraa jota haluat lahjoittaa, voit tuoda niitä meille koska tahansa. Lahjoitamme ne puolestasi tarvitseville.