| 

MAAN MAINIOIN OULUSSA

Oulun Limingantulli, Kempeleentie 7B

Myymälä avoinna TI-PE 8-18, LA 10-16 (ma&su suljettu)

p. 044 972 8895  |  oulu(at)vadelmatarha.fi

 

    

Tulevat tapahtumat sekä kaikki myymälän touhut Facebookissa! Seuraa meitä myös blogissa ja Instassa!

 

Tervetuloa myymään, ostoksille ja leikkimään!

Itsepalvelu: Paikkavuokra 35e/vko, joka kuudes viikko ilmainen. Lisäpäivät 5e (ei provisiota). Täyspalvelu: 50% provisio. Sesonkipalvelu: 30%.

Oulun Vadelmatarha on Pohjois-Suomen suurin lastentarvikkeiden kirppiskauppa ja iloinen kohtaamispaikka. Viikottaisissa kerhoissa ja tapahtumissa viihtyvät lapsiperheet ja käsityön harrastajat. Arkiaamuisin keittyy kävijöille herkullinen luomupuuro. Tarhureina toimivat Kirsti Juhonsalo ja Hanna Portimo. Myymälässä käy käteisen lisäksi pankki- ja luottokortti.

PUUROBAARI kesätauolla, jatkuu syksyllä!

Suuressa maailmassa tämä terveellinen herkkuhetki on trendikäs tapa aloittaa päivä. Luomupuuron voi tuunata lisäämällä siihen esim. jugurttia, raejuustoa, marjoja, hedelmiä, hunajaa, sokeria, talkkunamuroja, gojimarjoja, sokeria, kanelia, kuivahedelmiä, pähkinöitä, siemeniä... Muistathan juoda myös jälkkärikahvit! Puuroa tarjolla aina arkiaamuisin kello 11.00 asti, joten baari sopii myös lounaaksi.

KÄSITYÖKAHVILA & PERHEKERHO

KÄSITYÖKAHVILA on taas käynnistynyt kesätauolta ja tapaamiset tuttuun tapaan TORSTAISIN klo 18-20.

PERHEKERHO käynnistyy 17.8. ja tulevasta ohjelmasta vastaa MLL aina PERJANTAISIN klo 10-12. 

OMPELIMO korjaus- ja mittatilaustöille

Ompelimossa korjautat kaikki vaatteet ja kodintekstiilit aina vetoketjun vaihdoista, punttien ja verhojen lyhennyksiin. Mahdollista toteuttaa myös uudet ja uniikit mittatilaustuotteet aina juhla- ja kastemekoista sisustuslahjoihin. Voit tuoda ja noutaa tuotteet koska tahansa aukioloaikoina. Jos tuote kaipaa sovitusta, suunnittelu- tai konsultaatioapua, ompelija Satu on tavattavissa kesälläkin myymälässä TI-PE klo 10-16. Voit kysyä lisää palvelusta: p. 046 612 1835 tai narulla.ompelimo@gmail.com.

Uudet ja laadukkaat LASTENHOITOTARVIKKEET

Suositut lastenhoitotarvikkeet ruokailuun ja lapsen ergonomiseen kantamiseen. Tyylikkäät ja helppokäyttöiset Tula Free to Grow -kantoreput sekä valikoima laadukkaita kudottuja kantoliinoja. Lapsen ruokailunopetteluun silikoniset EZPZ-ruokailualustat. Kasvava valikoima lastenhoitotarvikkeita mm. tutit, ruokalaput, Stonz-kantotossut jne. Opastamme mielellämme tuotteiden käyttöön ja vinkkaa rohkeasti jos mielit myyntiin muita tiettyjä tuotteita.

Löydä perille!

Myymälä sijaitsee Oulun Limingantullissa, sisäpihan oikeassa peräkulmassa, B-pihalla. Parkkitilaa löytyy runsaasti liikkeen edestä, muistathan käyttää parkkikiekkoa. Lähin bussipysäkki on Limingantiellä ja siinä pysähtyvät 3, 9, 9V, 52V, 53K. Myös Citybussin linjan C pysäkki on vieressä.