| 

MAAN MAINIOIN OULUSSA

Oulun Limingantulli, Kempeleentie 7B

Avoinna ma-pe 8:30-18:00, la 10-16.

Tulevat tapahtumat, tarjoukset ja ajankohtaisuudet Facebookissa!

 

    

Ota yhteyttä: oulu@vadelmatarha.fi tai p. 044 972 8895 | Seuraa meitä myös blogissa ja Instassa!

 

PUUROBAARI arkiaamuisin klo 8.30 - 11.00!

 Suuressa maailmassa tämä terveellinen herkkuhetki on trendikäs tapa aloittaa päivä. Luomupuuron voi tuunata lisäämällä siihen esim. jugurttia, raejuustoa, marjoja, hedelmiä, hunajaa, sokeria, talkkunamuroja, gojimarjoja, sokeria, kanelia, kuivahedelmiä, pähkinöitä, siemeniä... Muistathan juoda myös jälkkärikahvit! Puuroa tarjolla aina kello 11.00 asti joten baari sopii myös lounaaksi.

Meillä myös KORJAUS- & MITTATILAUSOMPELIMO!

Ompelimossamme korjautat kaikki vaatteet ja kodintekstiilit aina vetoketjun vaihdoista, punttien ja verhojen lyhennyksiin. Toteutamme myös uudet ja uniikit mittatilaustuotteet aina juhla- ja kastemekoista sisustuslahjoihin. Voit tuoda ja noutaa tuotteet koska tahansa aukioloaikoina. Jos tuote kaipaa sovitusta, suunnittelu- tai konsultaatioapua, ompelija Satu on tavattavissa myymälässämme aina Ma, Ke ja Pe klo 14-16. Voit kysyä lisää palvelusta: p. 046 612 1835 tai narulla.ompelimo@gmail.com.  

 

Myymälä sijaitsee Oulun Limingantullissa, sisäpihan oikeassa peräkulmassa, B-pihalla. Parkkitilaa löytyy runsaasti liikkeen edestä, muistathan käyttää parkkikiekkoa. Lähin bussipysäkki on Limingantiellä ja siinä pysähtyvät 3, 9, 9V, 52V, 53K. Myös Citybussin linjan C pysäkki sijaitsee vieressämme.  Oulun Vadelmatarhan yrittäjinä toimivat Kirsti Juhonsalo ja Susanna Aho, molemmat pienten lasten äitejä, jotka ovat tutustuneet käydessään samassa perhekahvilassa. Vadelmatarhassa toteutuu kummankin unelma työskennellä ekologisten ja lapsiläheisten asioiden eteen. Omassa arjessa yrittäjille ovat tulleet tutuiksi kestovaipat, kantoliinat, ketsuppitahrat syöttötuolissa ja välikausihaalareiden etsimisrumba. Vadelmatarha on paikka, jollaista Ouluun tarvitaan: helppoa kierrätystä, kiireetöntä asiointia viihtyisissä tiloissa ja piristäviä tapahtumia.