| 

MAAN MAINIOIN TAMPEREELLA

Avoinna ma-to 10-18, pe-la 10-15 | Lielahti, Possijärvenkatu 1

+ SUPERsunnuntai joka kuun viimeinen sunnuntai, avoinna 10-15 !!!

 

Tulevat tapahtumat sekä kaikki myymälän touhut & tohinat: Facebookissa!

 

  

Ota yhteyttä: tampere@vadelmatarha.fi tai p. 045 615 1818 | Seuraa meitä myös blogissa ja Instassa!

 

Avara myymälä sijaitsee Lielahden kauppakeskittymässä, samasta rakennuksesta kuin Eurokangas, Lankamaailma ja Osuuspankki (vastapäätä Fidaa ja Lietsun kirppistä). Parkkitilaa löytyy runsaasti heti liikkeen edestä, lähelle pysähtyvät TKL:n bussit 3, 21, 27, 28 ja 80. Myymälästä löytyy viihtyisä leikkipaikka, sovitustila, vaipanvaihtopiste ja wc. Maksuvälineeksi käteisen lisäksi käyvät tavallisimmat pankki- ja luottokortit. Tampereen Vadelmatarhalla tarhuroivat Heidi Lehtinen ja Moona Huuskonen. Heidi oli pitkään Kotkan kirppiskaupan asiakas ja kun mahdollisuus tuli, hän pakkasi perheensä autoon, houkutteli Moonan kaveriksi ja muutti Tampereelle tarhuriksi. Nyt vauhdikkaat leppäkertut voi bongata paitsi tarhalta myös monista Tampereen lastentapahtumista viihdyttämästä pientä väkeä!

 

IMETYSTUKIRYHMÄN kokoontumiset kevään 2017 aikana!

Ryhmään ovat tervetulleita kaikki odottavat ja imettävät äidit. Rentoa keskustelua imetyksestä, lapsiarjesta sekä imetysksen ongelmatilanteista. Vauvat ovat kunniavieraita ja perheen isommatkin lapset mahtuvat mukaan. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita, mukaan voit tulla koska vain. Kullakin kokoontumiskerralla perehdytään seuraaviin aiheisiin:

30.1. Odottajat & imetyksen ensiviikot

27.2. Apua rintaraivareihin

27.3. Imetys ja hampaat

24.4. Rintojen terveys

29.5. Imetys ja kiinteät ruuat

Kokoontumiset klo 18 alkaen Vadelmatarhallamme, TERVETULOA!

 

MONIKKOTAPAAMISET kevään 2017 aikana!

Järjestämme Pirkanmaan monikkoperheet ry:n jäsenille. Tarjolla on kahvia, mehua, teetä ja pientä naposteltavaa koko perheelle!

LA 6.5  ja SU 28.5.  (LA 29.4. peruuntunut.)

Kokoontumiset klo 15-17 Vadelmatarhallamme, TERVETULOA!

 

 

UUTTA: Kestovaippalainaamo muuttaa tarhalle!

Tampereen kestovaippalainaamo viettää tupareita Vadelmatarhalla lauantaina 18.2. klo 10–15. Luvassa kestovaippainfoja, erikoistarjouksia, arvontoja kestohenkisin tuotepalkinnoin, vaippojen ihastelua ja laskiaispullia. Tule paikan päälle kysymään kestovaippoihin liittyvät mieltäsi askarruttavat asiat!