| 

MAAN MAINIOIN TURUSSA

Länsikeskuksen kupeessa, Nuppulantie 41

Myymälä avoinna MA-PE 10-18, LA 10-16 (su suljettu).

 p. 0400 171 947  |  turku(at)vadelmatarha.fi

 

        

Tulevat tapahtumat sekä kaikki myymälän touhut & tohinat: Facebookissa! Seuraa myös Instassa!

 

Valitse sinulle sopivin tapa myydä.

Itsepalvelu: Paikkavuokra 29e/vko, kaksi viikkoa yht. 35e (ei provisiota). Täyspalvelu: 50% provisio. Sesonkipalvelu: 30% provisio.

TERVETULOA ostoksille ja leikkimään!

Myymälä sijaitsee Nuppulantiellä, Jättirätin ja Muovitukun kanssa samalla kadulla. Myymälästä löytyy viihtyisä leikkipaikka, sovitustila, rauhallinen imetyspiste, vaipanvaihtopaikka ja wc. Maksuvälineeksi käteisen lisäksi käyvät tavallisimmat pankki- ja luottokortit.

Myymälästä vastaa Piia Iivonen ja Hanna Hakala. Piian kokemus lastenhoitajana ja kyläkehittäjänä sekä kestävän kehityksen opinnot yhdistyvät täydellisesti Hannan pitkään asiakaspalvelukokemukseen ja kielitaitoon (mm.ruotsi ja englanti). Tarhureilta löytyy myös omia lapsia aina päiväkoti-ikäisistä teineihin, joten tuotetuntemuskin on hallussa.

Kerttukerho kokoontuu JOKA KESKIVIIKKO klo 10-12.

Kerho on kaikille avoin ja ilmainen, äidin ja lapsen iloksi tarkoitettu tapaaminen. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita, voit vain saapua paikalle. Tarhurit tarjoavat kahvit, mehut ja pientä touhuilua. Omat eväät on sallittu tai voit maistaa lähi- & luomupuodin antimia. Toivotamme kaiken ikäiset muksut tervetulleeksi leikkimään :)