| 

MAAN MAINIOIN TURUSSA

Nuppulantie 41, Länsikeskuksen kupeessa

Avoinna: MA-PE 10-18, LA-SU 10-14

Ota meihin yhteyttä: turku@vadelmatarha.fi tai p.040 0171947

 

        

Myymälä sijaitsee Nuppulantiellä, Jättirätin ja Muovitukun kanssa samalla kadulla. Myymälästä löytyy viihtyisä leikkipaikka, sovitustila, rauhallinen imetyspiste, vaipanvaihtopaikka ja wc. Maksuvälineeksi käteisen lisäksi käyvät tavallisimmat pankki- ja luottokortit. 

KERTTUKERHO myymälässämme joka viikko!

Kerho on kaikille avoin ja ilmainen, äidin ja lapsen iloksi tarkoitettu tapaaminen. KERHO KOKOONTUU KESKIVIIKKOISIN klo 10-12. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita, voit vain saapua paikalle. Tarhurit tarjoavat kahvit, mehut ja pientä touhuilua. Omat eväät on sallittu tai voit maistaa lähi- & luomupuodin antimia. Toivotamme kaiken ikäiset muksut tervetulleeksi leikkimään :)

Turussa tarhureina touhuavat Piia Iivonen ja Hanna Hakala. Piian kokemus lastenhoitajana ja kyläkehittäjänä sekä kestävän kehityksen opinnot yhdistyvät täydellisesti Hannan pitkään asiakaspalvelukokemukseen ja kielitaitoon (mm.ruotsi ja englanti). Tarhureilta löytyy myös omia lapsia aina päiväkoti-ikäisistä teineihin, joten tuotetuntemuskin on hallussa. Tervetuloa valoisaan ja viihtyisään koko perheen olohuoneeseen!

 

Tulevat tapahtumat, tarjoukset ja ajankohtaisuudet Facebookissa!